Skoči na glavno vsebino

V Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše Koper se zavedamo, da je čas izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja koronavirusa v družine prinesel vrsto izzivov in negotovost. Da bi družine to obdobje čim lažje prebrodile, se lahko za pogovor ali psihološko svetovanje obrnejo na:

Nerina 031 754 971, Magdalena 040 428 092, ali pišete na

Svetovalni pogovor in psihološko svetovanje sta namenjena staršem, ki pri otrocih opažajo večjo čustveno stisko, tesnobo, razdraženost. Pokličejo lahko tudi mladostniki sami, ki se soočajo s podobnimi težavami.

Psihosocialno pomoč nudijo tudi v Društvu Center za psihoterapijo in psihosocialno pomoč.

Seznam svetovalcev in kontakte najdete na https://drustvocppk.wixsite.com/cppk/korona-virus-covid-19 . Pomoč je namenjene vsem, ki doživljate čustveno stisko, tesnobo, razdraženost in podobne duševne stiske ob soočanju z neugodnimi okoliščinami. Prvenstveno so na razpolago občanom Obalno-kraške regije. Pomoč je brezplačna. Prednost pri brezplačni pomoči imajo socialno šibki in vsi tisti, ki v tem času delate za vse nas, da naše življenje teče kolikor toliko normalno ter osebe, ki so v izolaciji in/ali doživljajo stiske tudi zaradi obolelosti.

Tudi ko smo doma, NISMO SAMI.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Dostopnost