Skoči na glavno vsebino

 

Prvi dan; ponedeljek, 27. 1. 2020

Okoli 12. ure smo prispeli na Ravne. Spoznavamo hišni red… FIS pravila in pisanje dnevnika…

 

Lep pozdrav s soncem obsijanih Raven na Koroškem!

 

Drugi dan; torek, 28. 1. 2020

Pri nas poteka vse po načrtu. Otroci so že na smučišču. Vreme je lepo, sončno, in smuka dobra. Po smučanju še malo namiznega tenisa… Uživali smo tudi v bazenu!

 

Tretji dan; sreda, 29. 1. 2020

Dobro jutro z Raven na Koroškem. Po jutranji telovadbi tekne zajtrk. Veselo na smučanje. Otroci lepo napredujejo in še vreme nam je naklonjeno.

Danes je bil za prvo skupino prelomen dan. Odpeljali so se s sidrom. Popoldan smo se odpeljali v Črno na Koroškem. Uživali smo med gradovi kralja Matjaža. Zvečer smo poslušali in gledali potopisno popotovanje po Indiji učitelja s trboveljske šole, s katero si delimo hostel.

Iskrene čestitke tudi tekmovalcem Malih sivih celic!

 

Četrti dan; četrtek, 30. 1. 2020

Tudi današnje jutro je hladno in jasno za odlično smuko. Četrtkov zaključek smučanja… Popoldan smo si ogledali mesto. Izvedeli kratko zgodovino Raven.  Nato smo si ogledali mladinski film Vratar Liverpoola. Po večerji so se s kratkimi točkami predstavile sobe. Sledile so karaoke in ples. Toliko za zadnji večer.

Jutri pa je nov dan. Se vidimo kmalu …

 

Peti dan; petek, 31. 1. 2020

Dobro jutro. Zadnje jutro je težko vstati. Sledi pospravljanje, zajtrk, smučanje, kosilo in odhod domov. Zadnje ure smučanja … Vsi so samostojni smučarji. Sami na vlečnico. Spuščajo se v lepih zavojih. Po načrtu je predviden odhod ob 13.uri.

 

Konec šole smučanja. DIPLOME!

 

 

 

(Visited 1.197 times, 2 visits today)
Dostopnost